AH Bonuskaart

 

Als je wel een boodschappen doet bij de Albert Heijn, dan moet je haast wel het bestaan van de bonuskaart weten. Elke week zijn er wel weer producten met korting te krijgen zolang je bonuskaart maar kan laten scannen. Anders kan je fluiten naar de 2de voor de halve prijs en andere aanbiedingen.

 

Persoonlijke Bonuskaart

Heel erg fijn dat de tampons en de appelmoes in de aanbieding zijn, maar wat als je deze producten nooit koopt bij de Albert Heijn? Dan heb je er natuurlijk niks aan deze bonus actie. Omdat de AH je het liefst wil dat je alleen maar bij hun koopt hebben ze de persoonlijke bonuskaart bedacht.

Wat doet deze kaart? Nou dat is eigenlijk een makkelijke vraag. Hij houd je koopgedrag bij, als je heel vaak pasta koop in de AH dan is de kans groot dat de pasta in je persoonlijke aanbieden staat. Niet iedereen vind het een fijne gedachten dat alles word bijgehouden. Gelukkig is daar ook een oplossing voor!

 

Anonieme Bonuskaart

Als je je Bonuskaart vergeten bent of je heb geen zin dat je koopgedrag bijgehouden word dan pak je gewoon een anonieme en universele Bonuskaart van de AH. Met deze bonuskaart krijg je gewoon de korting op de producten die in de bonus zijn maar voor de rest word er niks van je bijgehouden. Opzoek naar een anonieme en universele Bonuskaart van de AH? Je vind er één hier: ah bonuskaart